. . .

Program Motivasi Diri Bersama AMPAC (Tingkatan 2)

SMSKB, 4 September 2018, Selasa, Pelajar Batch Legend 1721 (Tingkatan 2) telah mengadakan program membina potensi diri bersama AMPAC.Program ini diadakan untuk memberi semangat kepada pelajar Tingkatan 2 dalam pelajaran. Encik Baahir bin Baharudin, pengurus Akademi Membangun Potensi Anak Cemerlang (AMPAC) Kepala Batas merupakan penceramah jemputan yang mengurus program tersebut. Program ini telah memberi impak yang positif kepada pelajar Tingkatan 2 yang telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam Peperiksaan Pertengahan Tahun 2018 yang lepas.Ribuan terima kasih diucapkan kepada AMPAC, guru-guru dan pelajar batch Legend 1721 kerana telah memberi kerjasama yang kuat untuk menjayakan program tesebut.